LaLa Akademiet 3d
# Navn Materiale Teknik Note Edit
3d scan (123 catch) drug melancolicABSprint123d catch scanning af to personer. Varmefølsomt ABS (grøn til gult) 1 billede fra udstilling + 2 stl
3d scanning af atelierprintScanning af atelier med 123d catch
SpiralABSprintprintet spiral - flad spiral - (når plastik i sin form bliver elastisk = fjeder agtig) - stl fil - faktisk på baggrund af fejl i print da print ikke var fixeret ordentlig på bed - stoppede print efter 1 time...
Sophus Ejler Jepsen, 3D-print og Kollektiv form-alfabetprintWorkshop Med Sophus Ejler Jepsen. Teknik til at skabe mere avanceret objekter i Sketchup vha. font import.
Scan Martin ErikABSprintScan af skulptur og print. Fejl i print pga. flere delobjekter printet på samme bed - printstruktur ødelagt, og fremkommer som spindelvæv dog er konstruktion stadig stærk.
skulptur i rødABSprintSkulptur - test af hvordan en cirkel printes - 130% hastighed
Print - FejlABSprintEn fejl
reperation af kædeskærmABSprint3d print af dims 4 forskellige test til reperation af ødelagt kædeskærm. 2 billeder af test og færdige resultat + stl
EarthshuttleprintABS 3D Print, Blender, Adobe Photoshop, Plexiglas, Alu Mesh. Dimensioner : 12cm x 9cm x 5cm
FoedselsdagskortABSprintFødselsdagskort. Bemærk at ikke alle bogstaver blev printet da bogstavstykkelse nogle steder var mindre end en 1mm.
Scanninger og støbning af fragmenter fra Billedhugger havenAndetprintHer et lille udvalg af mit projekt. På få linjer er projektet en kopi af en cirkel-konstellation i billedhuggerhaven bestående af primært sandstensfragmenter fra Fredriksstaden og det første og andet Christiansborg. Fragmenterne fra denne del af projektet er registreret og scannet vha. fotos i 123d Catch og modelleret op i 3D Studiemax. Fra digitaliseringsprocessen er de respektivt bearbejdet i blender, 123edit, meshlab, netfabb og pepakura. I blender er et af fragmenterne lavet om til 64 individuelle formdele, som er skåret ud i styropor på MDX-540 fræseren. Efter de er blevet samlet er der støbt beton i formen, som desværre ikke kunne holde til støbningen og gik i stykker. Pepakura filerne er blevet printet hos en skiltemager i Jylland og foldet, hvorefter de er blevet stabiliseret med pistolskum, hesian og gips, så de kunne holde til at der kunne støbes beton i dem. Det hele er støbt i fiberbeton (en blanding af cement, sand, grus, plastikfibre, bentonit og silica)
model af strukturABSprint3d model af virkelig konstruktion - photo+stl
Spiral testSTLprintTest af print, hvor objekt er blevet trukket i Blender Uden nogen form for reperation, men blot sat igang. Først kunne den ikke printe den da flere steder var den for tynd (under 1 mm) --> Nødt til at lave tykkelse på --> gcoding og print endnu engang uden reperation. Print i stl
Fræsning af Lamborghini 1:1TræprintFræsning af Lamborghini i 1:1 i træ. Lamborghini delt op i stykker så fræseren kan håndtere dem. Over 250 træstykker. Lamborghini 3d fundet på nettet
Håndtag til Asus XtionPLAprintOprindelig fil fundet på thingiverse, ændret i blender, da figuren gav problemer i slicing. Selve printet stoppede sig selv halvvejs igennem, grundet fastklemt rulle. Blev dog meget flot på trods af dette.
Rene Smith - XL 3d print - low cost. Program:PepacuraAndetworkshopIntro til brug af Pepacure til megaprint....
Performance - Building af nestPLAprintcomment4, The successful candidate, [url="http://hyttefortegnelsen.dk/boeger/myajalfgacaw"]The successful candidate[/url], http://hyttefortegnelsen.dk/boeger/myajalfgacaw The successful candidate, 500, And critics, books, [url="https://sumca.fr/pdf/fetafgwargold"]And critics, books[/url], https://sumca.fr/pdf/fetafgwargold And critics, books, 861314,
TårneStentøjsler og PorcelænprintTest at nybygget keramisk printer Den ene printet i stentøjsler med chamotte, den anden i porcelæn.
Print fladt - spiralABSprintPrint af fladt. Tegning lavet om til vektor grafik. Taget videre i blender og tykkelse. Manual indfødning af farver
Print af kortABSprintTest af print af skrift/kort Flerfarvning. Forsøg med hvordan farven kan styres vha. sammesætning af flere forme som er beholdt i hver for sig som en lukket form men eksporteret sammen.
FladtestABSprintSkulle være print af landskab men både gcode og proces blev ændret undervejs. En ikke repereret form, hvor der i hvert lag blev ændre farve. Hastighed på print sat op.
projekt vævningABSprintUndersøgelse af hvordan infill kan lave patternes - Flere former flere forskellige slags infill. Manuel indføring af filament.
KrystalABSprintMega krystal. Flere stykker printet separat og sat sammen.
Ruinscanning i Marokko, Essaouira Stentøjslerprint123d catch scanning af ruin i Marokko, Essaouira. Klargøring i fil i Blender. Print i stentøjsler.
SkoPLAprint
fragil rejse gennem tid og rum // Processen - BoPLAprintUdgangspunkt: En stenformation af ukendt oprindelse - skulptureret op i størrelse i ler - derefter 3d-scannet (123dcatch) og printet ud i oprindelig størrelse. Stenen er af ukendt oprindelse, men tydeligvis en stalaktit eller stalagmit, der er skabt af naturen selv og langsomt formgivet over tid. Jeg gentager stenes former i ler - skulptureret op i størrelse og prøver at forstå dens form gennem mine hænder. Siden scanner jeg skulpturen og får den 3d-printet ud i samme størrelse som stenen. Der sker en bevægelse af form, forandringer tilføjes og formen er levende og i stadig forandring fra gengivelse til gengivelse. Jeg er interesseret i den analoge og digitale forståelse og gengivelse af form og de spændinger der skabes herimellem. Ligeledes er jeg interesseret i at bevæge mig frit mellem 2d og 3d og den oprindelige fysiske form gøres let og gennemsigtig i punktsky-tegningen og understøttes af glassets transparens i det endelig værk.
mindre skulpturerPLAprintPrint af mindre skulpturer. Alle printet i et lag tykkelse. Stor transparanthed. printet 18 cm højt.
landskabs monokromABSprintABS print på lærred
Skulptur i gulPLAprintSkulptur i gul (flourcerende). Print med hastighed på 150 % af normal og mindre indføring af filament. skulptur er større end print område. stoppet og vendt på hovedet.
Print omkring boejlerPLAprintFlere undersøgeler med print omkring objekt. Bøjle lagt ind undervejs i printet. - De 2 bøjler med flere farve er manuel indføring af farve. Den ene med 3 6 kantet tuber har farveskift ved kantskift. - Bøjle med kæder er indskannet ovale cirkler, som herved i blender cylinder trukket omkring. Hver kæde er unik og lagt ind i print.
print af stor skulpturPLAprintPrint af større skulptur i flourcerende gul. Skulptur delt op i 12 (?) stykker (blender) og printet ud og limet sammen. Skulptur 90 cm høj.
AkropolisPLAprintFørste printtest af Akropolis - en 3D genskabning ud fra tre fotos. Slicet med CuraEngine, da Slic3r havde problemer med modellen. Printet med support.
Texture to Geometry test printPLAprintMere info følger
Displaced tekst (displacement map to geometry af tekstuddrag)printStor STL-fil, ca. 70 mb
Mand med HundPLAprint
Venus af WillendorfPLAprintRenset version af denne http://www.thingiverse.com/thing:17601
TearsPLAprint
HestPLAprint
Hest - anden scanningscanningHesten er placeret på et cavalet. Kameraet er "fastmonteret" - i dette tilfælde håndholdt, men skifter kun position efter fulde rotationer af modellen. Konsistent lys i den lysere ende af spektret er med til at give en ensartet model. Kun 4 ud af de 96 billeder kunne ikke placeres i modellen.
Scanninger af småskala objekterscanningVi laver eksperimenter med at scanne små ting.
Black LotusPLAprint
Kartoffelprint
KaktusKaktusprintMange billeder af flot kaktus.
RumPLAandet
Test af fræsning i støbevoksVoksprint
test af upload PorcelænprintDette er en test test igen æøå ÆÅØ cc tt
Test MetalprintDett er en beskrivelse af
petopentia natalensis - scanning3D scanning / photogrammetryscanningPunktskyscanning af planteelement – håndmodeleret krukke, bemalet stål.
petopentia natalensis - scanning3D scanning / photogrammetryscanningPunktskyscanning af planteelement – håndmodeleret krukke, bemalet stål.
Petopentia natalensis – 3d printPLA, Bionedbrydeligt plast, halvtransparent (FDM print)printStykvis 3d-print, selvstændig installortorisk skulpturelement samt til forberedelse til Cere perdue. Ca 29 cm x 10 x 10 cm. Udprint 1:1 i forhold til scanningsobjekt.
petopentia natalensis storkarton og pap. printOpskalering af petonpential natalensis scanning i str højden 280 cm
Testuda TabulataePap (laserskåret) / punktsky scanningscanningPunktsky scanning af skildpadde, sliced/laserskåret ud i pap. skulpturelt element i installation samt autonom skulptur.
grenPhotogrammetry, 3D-print (FDM print), full color sandstone, laserskåret papscanningScanning af skulpturelt forarbejdet gren og 3D-printet. Brugt skulpturelt.
Don’t look now del. 1.Photogrammetry, 3D-print (FDM print), full color sandstone, laserskåret papandetRetrodesign efter cinematografisk objekt (bold fra filmen ”Don’t look now”), samt typografi fra Frank Stella poster. Digital tegning, screenstills fra film.
Don’t look now - del 2Full color sandstone (Pulverprint)printPulverprint af cinematografisk objekt (bold fra filmen ”Don’t look now”), farvelagt efter Frank Stella poster. Skulpturelt objekt. Printet i flere størrelser fra 3,5 cm i diameter til 17 cm i diameter.
3D nut and the Astralpool - del 1photommetryscanning
Antikythera BoygipsandetGipsafstøbning af 3D-fræset model lavet ud fra 3D-scanning af skulpturen Marble Statue of a Boy fra Antikythera-skibsvraget på det arkæologiske museum i Athen. Skulpturen har ligget halvt begravet i havbunden i 2000 år og kun den del, der lå over havbunden er fræset og afstøbt. Dimensioner: 90 l, 60 b, 30 h Opbevaringsboks: 90l, 60b, 40 h
Antikythera BoygipsandetGipsafstøbning af 3D-fræset model lavet ud fra 3D-scanning af skulpturen Marble Statue of a Boy fra Antikythera-skibsvraget på det arkæologiske museum i Athen. Skulpturen har ligget halvt begravet i havbunden i 2000 år og kun den del, der lå over havbunden er fræset og afstøbt. Dimensioner: 90 l, 60 b, 30 h Opbevaringsboks: 90l, 60b, 40 h
Drag Reflex, 2017PLA, hestehårandet
Drag Reflex, 2017PLAandetHestehår og 3D print scraps 35 x 65 cm
Drag Reflex, 2017PLAandetHestehår og 3D print scraps 35 x 65 cm
ArrábidaTræfraesArrábida, 3D fræset topografisk kort, MDF, 30x30x3cm, 2016
Arrábida3d animation & 16mm filmanimationArrábida 3d animation & 16mm film HD scan, stereo sound, 16min Sound by Maile Colbert 2016-17 Arrábida is a film centred on the production of landscape and concrete in the Arrábida Natural Park, Portugal. Covering a vast area of coast, caves, mountains and forest, the park is inhabited by a massive concrete factory that branches through the landscape. Documenting the various layers of the sourced material, the factory body and the constructed landscape, the film looks at how time is physically embedded in the matter and how the molecular particles act in a circular re-shaping of the whole. The film merges 16mm footage shot in the area of Arrábida with 3D animation of the topographic landscape as an equal analogue layer. Há só uma terra. There is only one earth.
Mirror Bunny rackPLAprint70cm width, 70cm length, 160cm height 3D printed Stanford Bunny, wood construction.
fragil rejse gennem tid og rum, 2014glas, metalprintPointcloud-tegning printet og brændt ind i overfladen på glas
Laokoons originale højre armPLAprintUdprint af en indscanning af en kopi af Lakoons originale høre arm fra Afstøbningssamlingen.
Det kritiske punkt for intethedPLAprintEt større 3d print (190 cm x 130 cm x 130 cm) Installeret i Skovsnogen.
Le PenseurPulverprint (plastik) og betonprintBetonafstøbning af et sandstensfragment fra Christiansborgs slotsbrand i 1884. Øverst et pulver 3D print som er en mindre model af værket til skovsnogen. Værket måler 40 cm x 40 cm x 40 cm
Workshop til 3D labSkum og PLAworkshopIndtroduktion til 3D - lab
From 2d to 2½d to 3d - introduktion til 3d labSkum og PLAworkshopIntroduktion til workshop.